Vőfély szaknévsor, Dánszentmiklós - vőfélykereső.hu

Vőfélyt keres? » Vőfély szaknévsor, Dánszentmiklós

Vőfély szaknévsor, Dánszentmiklós

Itt 1 dánszentmiklósi vőfély közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Guba István-Vőfély, ceremóniamester

2735 Dánszentmiklós, Tessedik Sámuel utca 23.

(20) 388-1009
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

repertoár
pohárköszöntő, borvers, esküvői menetoszlop összeállítása és vezetése, versek előadása, gyertyafénykeringő, lakodalmas játékok (tojásgörgetés, vonatozás, stb.), menyasszony kikérése és búcsúztatása, menyasszonytánc, vőlegénytánc, menyecske köszöntése és újasszonytánc, vendégek fogadása, vőfélyszalag kötés, vőlegény búcsúztatása

további szolgáltatások
saját ismertség alapján más résztvevők megszervezése (fotós, videós, stb.), saját hangosítás, lakodalom teljes lebonyolítása, zenekar, konyha és egyéb résztvevők koordinálása

Részletes ismertető
Guba István a nevem, és vőfély, modern vőfély / ceremóniamester / vagyok. A hagyományok megőrzésével, de a mai kor igényeinek megfelelően vezetem le, és koordinálom az esküvőket. Az előkészületektől a lakodalom végéig, garancia a személyem az esküvő lebonyolítására. A vőfély elengedhetetlen, mert nélküle olyan az esküvő, mintha zenekarnak nem lenne karmestere.

Vőfélyként a hosszú évek során, elértem egy kimagasló szintet. Ezt a szintet minden esküvőn tartom is, nagyon sok menyasszony, és vőlegény maximális megelégedésére.Vőfély, modern vőfély szolgáltatásommal GARANCIA, ÉRTÉK, MINŐSÉG, valamint SZÍNVONAL tekintetében nyújtok többet számotokra az esküvőn, mint a többi vőfély.

Egy valódi, igazi, bulizós, mulatós esküvőt szeretnél, és arra olyan vőfélyt keresel, aki veletek azonosulni tud, akkor jó helyen jársz!