Vőfély szaknévsor, Budapest, XIX. kerület, Kispest - vőfélykereső.hu

Vőfélyt keres? » Vőfély szaknévsor, Budapest, XIX. kerület, Kispest

Vőfély szaknévsor, Budapest, XIX. kerület, Kispest

Itt 1 XIX. kerületi vőfély közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Várallyai Ottó

1195 Budapest

(30) 940-3805
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

repertoár
pohárköszöntő, borvers, esküvői menetoszlop összeállítása és vezetése, versek előadása, gyertyafénykeringő, lakodalmas játékok (tojásgörgetés, vonatozás, stb.), menyasszony kikérése és búcsúztatása, menyasszonytánc, vőlegénytánc, menyecske köszöntése és újasszonytánc, vendégek fogadása, vőfélyszalag kötés, vőlegény búcsúztatása

további szolgáltatások
saját ismertség alapján más résztvevők megszervezése (fotós, videós, stb.), lakodalom teljes lebonyolítása, zenekar, konyha és egyéb résztvevők koordinálása

Részletes ismertető
20 évvel ezelőtt kértek fel először vőfély munkára. Lényegesen megkönnyítették volna a dolgom, ha nem csütörtökön szólnak, hogy szombaton én leszek a vőfély. Az idő rövidségétől függetlenül sikerült színvonalasan lebonyolítani az esküvőt. Ezek után már nem volt kétséges, hogy egy új szerepkörben is számíthatnak rám barátaim, ismerőseim és azok ismerősei. Egyre több felkérést kaptam, nem csak vőfélyként, hanem műsorvezetőként, ceremóniamesterként, buli szervezőként..., stb.
Kiterjedt baráti körömnek köszönhetően nem csak hazai vizeken volt lehetőségem tapasztalatokat gyűjteni, hanem külföldön is. Esküvőket a világ több pontján láttam és jómagam is szerveztem. Legutóbb egy eljegyzési partit, csodás tengerparti naplementében, egzotikus tájon.
Az eltelt idő alatt volt lehetőségem tökéletesíteni a viszonyomat a vendégekkel és a megrendelőimmel, akiknek feltettem néhány fontos kérdést:
- Mit változtattak volna meg az esküvői partin?
- Mit néztek rossz szemmel és mit tettek volna másként a hangulat emelése érdekében?
- Mit hiányoltak és mi tűnt soknak?
- Mivel nem értettek egyet és mi volt az, ami nagyon tetszett?
Minden esküvőbonyolítónak van saját forgatókönyve, amelyből dolgozik, de az enyém attól profi, hogy ezt a menyasszonyok, a vőlegények és a vendégek csiszolták tökéletesre azoknak, akiknek szól: Nektek, kedves ifjú pár!
Ezekre a kérdésekre adott válaszok segítettek ahhoz, hogy egy olyan forgatókönyv tervezetet készítsek el, amely az országban egyedülálló! Ebben a tervezetben benne van mindannak a tapasztalatnak az összessége, melyet az általam megrendezett esküvőkön szereztem, és azoké is, melyeken, mint vendég voltam jelen. A végleges forgatókönyvet holisztikus szemlélet alapján állítom össze, amitől az egész közelít a tökéletesség felé.
Na és mikor válhat valami TÖKÉLETESSÉ? Ha mindenre gondolunk! Természetesen minden alkalom tartogathat meglepetéseket, de ha előre gondolunk a lehető legtöbb eshetőségre, akkor minimalizálhatjuk a nehéz helyzeteket.
Az ifjú párral először megbeszéljük, hogy vőfélyként vagy ceremóniamesterként számítanak a munkámra. Ennek fényében összeállítjuk a szokásos elképzeléseket, milyen verseket írjak, vagy szabjak személyesre? A forgatókönyvet megspékeljük játékokkal, elhelyezzük a tradicionális elemeket (vagy épp azoktól mentesítjük). Ha összeáll a teljes kép, mint egy filmet, leforgatom az esküvőt a fejemben. Ezt a sorrendet küldöm el nektek véglegesítésre.
Szabadon szárnyalhat a fantáziátok, és ha kell 1000x is módosíthatunk rajta. Nincsenek kötöttségek!
Vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb kidolgozhassuk a TI forgatókönyveteket!